Specialistische cursus  Systeem en Seks - Door:  Resie Bessems en Albert Neeleman


Inhoud

Nadere informatie op te vragen bij Resie Bessems   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Methodiek

  • Literatuurstudie
  • (mini)referatenvideopresentatie
  • casuïstiek
  • interventieoefeningen
  • rollenspelen
  • demonstraties
  • colleges

Docenten

Resie Bessmems

Albert Neeleman 

Accreditatie

De cursus is erkend door de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG) en is onderdeel van de opleidingsroute tot het lidmaatschap. Wie deze cursus als onderdeel van de NVRG opleidingsroute wil volgen dient vooraf te voldoen aan de door de NVRG gestelde voor-opleidingseisen. Zie voor uitgebreide informatie en advies www.NVRG.nl. 

Bij wie dit niet van toepassing is of voor wie vanuit eigen praktijk of eerdere opleiding zich wil bekwamen in behandeling vanuit een systeemtheoretisch referentiekader biedt deze cursus een postacademische bij- en nascholing

Locatie

Opleidingsruimte van de Praktijk Aptroot Van de Velden, Oude Vismarkt 8a, 8011TB Zwolle. 

Periode en tijden

De cursus beslaat 6 dagen van 09.30 uur tot 17.00 uur over een periode van drie maanden. Bij de planning is rekening gehouden met de landelijke en regionale (school)vakanties en feestdagen. Zie voor data de agenda.

Investering € 1450,00 

U kunt geheel vrijblijvend nadere informatie, draaiboek of cursusdata aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Klik op aanmelden of klik op downloaden voor het inschrijfformulier.
stuur het ingevulde formulier naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden